Kilometerregistratie MKB

WAAROM ROUTEVISION VOOR U ALS MKB'ER?

Binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) heeft u te maken met een wagenpark van meerdere voertuigen, waarvoor afzonderlijke kilometerregistraties dienen te worden bijgehouden. Bovendien dienen die te voldoen aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst, om bijtelling voor uw medewerkers te voorkomen. RouteVision biedt voordelige kilometerregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).

Vanaf € 3,75 per maand per voertuig kiest u voor automatische en betrouwbare rittenregistratie. Bovendien heeft u 24/7 online toegang tot alle ritregistraties: in realtime.

icon

Ervaringen MKB'ers

Wat zeggen andere MKB'ers over RouteVision?

icon

“Eindelijk heb ik eenvoudig inzicht in de gemaakte ritten door de verschillende auto’s. Die mate van controle was voorheen onmogelijk, het helpt ons om de ritten efficiënter in te plannen, waardoor we bovendien sneller bij de klant op locatie zijn.”

icon

“M’n medewerkers zijn lyrisch over RouteVision, ze hebben er totaal geen omkijken meer naar. Eén van hen adviseerde me hier eens naar te kijken en daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Blij dat het niet meer handmatig hoeft.”

icon

“Een heerlijk ontspannen gevoel dat de rittenregistratie van de auto’s automatisch aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst voldoet. De inspecties en problemen die we vorig jaar ervoeren zullen we gelukkig niet nog eens ervaren.”

icon

“Heel prettig dat ik zo gemakkelijk online inzicht kan krijgen in de gemaakte ritten. Het is goed duidelijk geworden welke kosten we onderweg maken en hoe we die dienen terug te verdienen door middel van de waarde die we toevoegen.”

icon

“Win-win wat mij betreft: m’n medewerkers zijn blij dat de kilometerregistratie niet meer handmatig hoeft, terwijl ik dankzij RouteVision uitstekend inzicht heb in de gemaakte ritten met de verschillende wagens. Goed bezig jongens!”

icon

“De software werkt gemakkelijker dan ik had gedacht en naar de hardware in de auto hebben m’n medewerkers al helemaal geen omkijken meer. Een zeer goede oplossing voor de rittenregistratie in het MKB, erg tevreden met de geboden oplossing."

Request a quotation

Your price in the mail within 10 seconds

Step 1

Calculate your price


RouteVision’s product is  clear,  simple and  reliable. The same goes for the price. Calculate the price free of obligations!

Number of vehicles


Step 2

Thousands of satisfied customersn


Over a thousand satisfied companies went before you! RouteVision will gladly help you with your mileage registration.

Your details

Step 3

Almost ready…


You will receive your price immediately by email. If you still have questions, you can contact our sales department any time: +3188 – 712 7120.

Your email address is only used for sending the price to you.


Contact information

Meer lezen over Rittenregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Rittenregistratie verzamel pagina

Rittenregistratie

9.8
5 Sterren van Trustpilot
Calculate your price